3 Oever Festival – 19 & 20 september

Update: Vanwege corona gaat het 3 Oever Festival dit jaar door in afgeslankte vorm. Voor de Brouwketel heeft dit vrijwel geen gevolgen, de meeste activiteiten vinden buiten plaats, en het deel van de expositie dat binnen is, organiseren we zo dat er nooit meer dan 6 mensen tegelijk binnen zijn. Gelukkig wordt het prachtig weer.

Net als vorige jaren is de Brouwketel weer een locatie van het 3 Oever Festival. Dit is een kleinschalig festival, verspreid over een heel groot terrein, namelijk de hele ‘Gelderse Poort’. Het festivalgebied beslaat de gemeenten Zevenaar, Lingewaard en Berg en Dal. Het strekt zich uit van bijna Arnhem tot bijna Nijmegen tot bijna Doetinchem tot bijna Kleve in Duitsland. Het decor van het festival is het rivierengebied van de Rijn, de Waal en het Pannerdens Kanaal. Sjors zal zijn kunst presenteren in onze kelder, en in de boomgaard zal Bert Koerts zijn beelden ten toonstellen.

Op zaterdagavond is er een optreden van Eva Almagor (“…blues, roots en soul in een fraaie nieuwe combinatie.” -3voor12 Gelderland-), zij zal haar acoustische muziek ten gehoren brengen op onze patio. Ter support van de muzikant vragen wij daarvoor entree, en om het allemaal coronaproof te laten verlopen, vragen we jullie om te reserveren. Meer informatie vind je hier.

Daarnaast zal ook Piers Titus van de Torren op beide dagen een inloopworkshop geven over zijn Striso. Op zaterdag en zondag geeft oNNo een optreden beide dagen om 12:30, op zondagmiddag wordt de Brouwketel op 15:30 opgevrolijkt met de muziek van Wiel en Marijke.

Programma op de Brouwketel:

Zaterdag 11:00 tot 17:00: Open atelier route Sjors en Bert
Zaterdag 12:30 tot 13:00: optreden door oNNo
Zaterdag 15:00 tot 17:00: Inloopworkshop Striso door Piers Titus
Zaterdag 19:30 tot 21:00: Concert Eva Almagor

Zondag 11:00 tot 17:00: Open atelier route Sjors en Bert
Zondag 12:30 tot 13:00: optreden door oNNo en Jaydon Verbueken
Zondag 13:00 tot 15:00: Inloopworkshop Striso door Piers Titus
Zondag 15:30 tot 16:00: Middagconcert Wiel en Marijke

Tijdens dit weekend zijn er nog meer culturele activiteiten in de regio, het is heel leuk om rond te fietsen en wat verschillende locaties te bezoeken. Meer informatie over het festival vind je op www.3oeverfestival.nl/