Zelfoogsttuin

Op de zelfoogsttuin kun je het hele seizoen kraakverse, ecologisch geteelde gewassen oogsten. Het assortiment bestaat door het jaar uit ruim 60 smakelijke alledaagse en bijzondere groentes, geurige kruiden en kleurige snijbloemen. Speciaal voor jou geteeld!

Altijd verse groenten?

Je eigen voedsel oogsten is leuk, lekker en goed voor de wereld! Bovendien is zelf oogsten de manier om ├ęcht kraakverse groenten te kunnen eten.

Hoe werkt het?

Met een jaarabonnement kun je op de tuin komen oogsten van mei t/m december. De lekkerste tomaten, dagverse piepers, of peultjes: je kiest zelf wat je meeneemt. Wekelijks ontvang je een oogstmail met wat en hoe je die week kunt oogsten.

Wat kun je oogsten?

Oogst je vers uit de open lucht, dan eet je altijd met het seizoen mee. Elke week veranderd het aanbod, door het jaar kies je uit meer dan 60 verschillende groentes. Voor ieder wat wils!

Als tuinteam verzorgen wij de gewassen totdat ze oogstklaar zijn, als oogster kun je alle gewassen die klaar zijn komen oogsten wanneer het jou uitkomt.

Wie zijn wij?

Tuinster Vivian verzorgt met haar team van medebewoners, vrijwilligers en familie alle gewassen van zaadje tot groente, kruid en bloem. De tuin ligt op Landgoed de Brouwketel. De woongroep in de boerderij beheert het hele landgoed op agro-ecologische wijze. In seizoen 2022 werkt ook Johannes mee als tuinder.

Meedoen?

De tuin is vol voor seizoen 2022. Meld je aan voor de wachtlijst, dan krijg je bericht zodra er weer plek is.