De brouwketel op TV en in de Volkskrant

De brouwketel heeft de afgelopen tijd redelijk wat media aandacht gekregen. Zo hebben we in de Volkskrant gestaan met foto’s van Mariet Dingemans, een fotograaf die sinds voorjaar 2019 regelmatig op de Brouwketel is en fotodocumentaire van ons maakt. Klik hier voor het volledige artikel.


Daarnaast hebben we meegedaan aan een woningruilprogramma van de publieke omroep: Doe alsof je thuis bent. Sjors, Vivian en Arend ruilden hun kamer een paar dagen met het huis van Maresa, Stefan en Ivy, die in Alkmaar in een huis wonen dat van alle technologische snufjes is voorzien. Beide tripjes zijn uitgebreid vastgelegd door een filmcrew. Dat onze gasten in een woongroep terecht zouden komen hadden ze niet echt aan zien komen. De aflevering is online te bekijken, een leuke manier om een inkijkje te krijgen in ons leven op de brouwketel.