19 september – concert Eva Almagor tijdens 3 Oever Festival

Op de zaterdagavond van het 3 Oever Festival is er een concert op de brouwketel. Eva Almagor komt op onze patio haar muziek met ons delen.

“De Norah Jones van de lage landen, maar met veel meer blues & balls.” -Ongekend Talent NCRV-

“Een verfijnde mix van blues en roots, zorgvuldig gesmeed tot twaalf warmbloedige songs, hoopvol en opgetogen. Je krijgt de oprechte neiging om die Amerikaanse kar te gaan kopen en vervolgens een reis naar de VS te boeken. Toffe plaat.” -OOR-

Over Eva:
Muziek vol met blues, roots en southern soul en een stem die je doet denken aan zangeres zoals Bonnie Raitt, Susan Tedeschi & Norah Jones. Al jaren brengt zangeres en liedjes schrijfster Eva Almagor in eigen beheer muziek uit. Ze speelde live shows in Nederland, Duitsland en Belgie en was te gast bij alle nationale radio stations van Nederland. Gerenomeerd tijdschrift “Rolling Stone Magazine” deed een vermelding van haar tour en daarnaast stond ze in het voorprogramma’s van o.a. De Dijk, Krystl, Dany Lademacher’s Wild Romance & JJ Grey & Mofro (VS). In 2016 vond de release van haar debuutalbum “Against the grain” plaats die ze maakte samen met producer Werner Pensaert (Douwe Bob, Hooverphonic, K’s choice). Het album werd ontvangen met lovende kritieken! Eva brengt frisse vintage vibes waarbij de invloed van haar muzikalehelden nederig voelbaar is.

Je kan haar muziek ook luisteren op spotify of op haar website.

Praktisch:
Aanvang: 19:30
Einde: 21:00 (ongeveer)
Entree: 10 euro (als je weinig te besteden hebt zijn er ook een paar kaartjes voor 7,50)
Reserveren: om zeker te zijn van een plekje, graag reserveren op info@landgoeddebrouwketel.nl

In principe is het concert in de buitenlucht, op onze beschutte patio, bij echte regen verhuizen we naar binnen. Maar neem vooral warme kleren mee, het kan ‘s avonds al behoorlijk afkoelen.

foto: Charlotte Gerrits