Afhaalpunt kaas van Burgerboerderij de Patrijs

Op de Brouwketel eten we graag lekkere, duurzame kaas waarvan we de herkomst weten, zoals de kaas van Burgerboerderij de Patrijs

Sinds 2022 is De Patrijs in transitie van gangbare boerderij naar agro-ecologisch: boeren in samenwerking met de natuur. Van de rauwe melk van hun 60 koeien maakt De Patrijs heerlijke zuivel, waaronder kaas. Om dit initiatief te supporten en meer mensen te inspireren lokaal te eten, zijn we afhaalpunt voor de kaas van deze boerderij. 

Met een KaasAandeel van De Patrijs ben je iedere maand verzekerd van speciaal voor jou gemaakte rauwmelkse Patrijskaas. Je bepaalt zelf hoeveel en welke kaas (jong tot oud, patrijzenkaas en een wisselkaas) en deze haal je maandelijks af op de Brouwketel. Je betaalt het liefst vooruit, net zoals je groenteabonnement op de Brouwketel. Zo zijn de boeren zeker van hun afzet en kunnen ze hun koeien goed verzorgen. 

Wil je elke maand jouw zelfgekozen kaas komen ophalen op de Brouwketel? Bestel dan hier jouw KaasAandeel en selecteer ons als afhaalpunt. Bekijk voor meer achtergrond ook eens dit filmpje.