Inloopworkshop Striso tijdens 3 Oever Festival

Op de Brouwketel is Piers Titus van der Torren bezig een bijzonder nieuw muziekinstrument te ontwikkelen: de Striso. De Striso is ontworpen om intuitief muziek te maken en de muziektheorie te ervaren met je handen en je oren en zonder je hoofd erover te breken. Het is een elektronisch instrument met een akoestisch gevoel. De toetsen waar je het instrument mee bespeelt reageren op hoe je ze aanraakt.  

Tijdens het 3 Oever Festival (19 en 20 september) opent ook Piers zijn atelier en tijdens de inloopworkshop kan je dit instrument komen ontdekken, door het zelf te proberen of te luisteren naar wat anderen ervan maken. Natuurlijk zal Piers zelf ook de oneindige mogelijkheden van het instrument demonstreren.

Op zaterdag 19 september is de inloopworkshop van 15-17 en op zondag 20 september van 13-15. Aanmelden is niet nodig, je kan gewoon aanschuiven als je toch langskomt om de exposities van Sjors Doedens en Bert Koerts te bewonderen.