Vioollessen op de Brouwketel

Wil jij viool leren spelen of speel je al maar heb je behoefte aan een frisse improvisatie- en compositie-wind in jouw ontwikkeling als muzikant? Meld je dan aan voor vioollessen bij Geerte de Koe.

Voor wie:

  • kinderen vanaf 4 jaar
  • jongeren, studenten en volwassenen die hun eigen geluid willen ontwikkelen door middel van improvisatie en makerschap
  • iedereen die op een open, onderzoekende en speelse manier muziek wil maken

Privé of groepsles kan allebei. De vorm en duur van de les bepalen we in overleg.

Over Geerte:
Geerte heeft een brede onderwijservaring, waaronder het werken met jonge kinderen in de Muziekroute (een doorlopend creatief muziekprogramma op basisscholen in Utrecht Overvecht) en Muziqu (muziek voor jonge getalenteerde kinderen in Utrecht). Ze is artistiek leider van de Makersclub (een collectief van componerende en improviserende kinderen) en gaat nu in Angeren haar eigen praktijk en projecten starten. Door haar ervaring op het gebied van improvisatie, compositie en Creative Music Making ontwikkelde Geerte zich tot een innovatief en experimenteel docent. Ze is docent en coach aan het HKU Utrechts conservatorium en helpt jonge muzikanten om authentieke makers, spelers en performers te worden met een brede visie op kunst en specifiek muziek. Haar lessen omvatten improvisatie, compositie met focus op de persoonlijke ontwikkeling en interesses van de leerling, inclusief een grote verscheidenheid aan muziekstijlen en -technieken.