Meer muziek tijdens het 3 Oever Festival: oNNo

Nog een artiest om toe te voegen aan het 3 Oever Festival: oNNo. Hij speelt op zaterdag 19 september en zondag 20 september op de brouwketel (beide dagen om 12:30) en op zaterdag ook later in de middag (om 15:30) in het kleine kerkje in Angeren. Wij zorgen voor koffie, thee, lekkers en soep, dus kom vooral bij ons pauze houden tussen het bezoeken van verschillende ateliers door. De optredens zijn gratis en buiten.

oNNo (k0Ek, Consorcio Fuente y Caudal) is op het moment werkzaam als uitvoerend musicus en arrangeur, zowel solistisch als met zijn folk-ensemble aeLiXihr en diverse andere ensembles. Zijn repertoire bestaat uit eigen composities en arrangementen in de west Europese balfolk traditie uit de Noordzeeregio en klassiek repertoire uit diverse stijlperiodes, evenals “fingerpicking”, Spaanse, “celtic” en Zuid-Amerikaanse werken. In het verleden speelde hij met veel verschillende musici in diverse ensembles.

oNNo is op elfjarige leeftijd begonnen met gitaarspelen. Hij studeerde gitaar aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam (1994-1999) bij Lex Eisenhardt en Theo Krummeich, aan de Messiaen Academie in Zwolle (1999-2001) bij Hans de Weerd en aan het Real Conservatorio Superior de Música de Madrid bij Gabriel Estarellas. Daarnaast volgde hij flamencogitaar bij Eric Vaarzon Morel en jazzgitaar bij Hans Kunneman en masterclasses bij oa. Sergio Assad, Roberto Aussel, Mats Bergström, Jacek Dulikowski, David Russel, Darko Petrinjak, Sonja Prunnbauer, Juka Savioki, Raphaella Smits, Scott Tennant, Benjamin Verdery, Jacob Vlijm, Wolfgang Weigel, Piotr Zaleski en Laura Young.