9 september – Concert Remco Sietsema en Janos Koolen

Juist in deze rare tijd is het belangrijk om inspirerende dingen te blijven doen. Daarom organiseren wij op 9 september een concertje, Remco Sietsema en Janos Koolen komen de Brouwketel opvrolijken met jazzy folk, op trekharmonica en gitaar/mandoline en zang.

Remco Sietsema en Janos Koolen

Duo Sietsema Koolen, bestaande uit Remco Sietsema (trekharmonica en zang) en Janos Koolen (gitaar, mandoline en zang) gaat de uitdaging aan om hun beider muziekinstrumenten in een nieuw daglicht te stellen. Eerder werkten ze samen met o.a. Frédérique Spigt, Douwe Bob, Bluegrass Boogiemen (Janos), The Tunes, Merals Harem en Yentl & de Boer (Remco). Voor dit duo hebben ze hun ervaring gebundeld en schreven ze een reeks aan nieuwe composities met invloeden uit folk, jazz, popmuziek, funk en wereldmuziek, waarin er veel ruimte is voor improvisatie en interactie. Twee rasmuzikanten op het scherpst van de snede.

In 2017 werkten zij samen aan het album Sultana van Remco Sietsema. Momenteel is het duo in de voorbereiding van een nieuw album. Tijdens het optreden in de Brouwketel op 9 september zullen ze voor het eerst naar buiten treden met hun nieuwe materiaal.

Praktisch
Programma
19u30 deur open
19u40 voorprogramma: Piers en zijn Striso
20u00 optreden Remco en Janos
20u30 pauze met versnaperingen
20u45 vervolg Remco en Janos
21u15 einde concert

Entree: 10 euro
Reserveren: graag via de mail naar info@landgoeddebrouwketel.nl

Bij droog weer buiten op de patio, bij regen binnen in een goed geventileerde schuur. Wij zorgen voor zitjes (met voldoende tussenruimte) en een barretje met thee en bier, en zorgen zo voor Corona-proof gezelligheid. Neem wel warme kleren mee, want het koelt ‘s avonds steeds sneller af.