22 april Open Dag bij Zelfoogstttuin de Brouwketel

Onze tuinders zijn weer volop op de tuinderij aan het werk! Compost geven, planten, zaaien en grond bewerken. Wat een paar weken geleden nog een winters tafereel was, is nu weer een herkenbare groentetuin. Heerlijk!

Wil jij kennismaken met een tuinderij waar lokaal en biologisch voedsel wordt geteeld dat jij komend seizoen zelf kunt komen oogsten? Kom op 22 april naar de Open Dag bij Zelfoogsttuin de Brouwketel. 

Bij Zelfoogsttuin de Brouwketel kun je van mei t/m december kraakverse, ecologisch geteelde gewassen oogsten. Het assortiment bestaat door het jaar heen uit ruim 60 smakelijke alledaagse en bijzondere groentes, geurige kruiden en kleurige snijbloemen. Speciaal geteeld voor de leden van de tuin, de zogenaamde oogstgenoten. De tuinderij produceert voor een groep van 135 oogstgenoten, als lid van de tuinderij eet je met het seizoen mee. Je bent altijd welkom om te komen oogsten en zal snel ontdekken dat een bezoek aan de tuin meer is dan oogsten alleen! Ook voor kinderen leuk en leerzaam.

Houd je van een wekelijks uitje naar een rustige, natuurlijke plek? Wil je graag je eigen groente zien groeien, of je kinderen meegeven wat écht verse groentes zijn? Ben je benieuwd wat er zo bijzonder is aan deze tuinderij? Of denk je eraan oogstgenoot te worden en wil je eerst meer weten over de Brouwketel en je vragen stellen aan ons team? Speciaal voor jou organiseren wij op 22 april 2023 een Open Dag van 10.30 tot 16.00. Je kunt op je gemak de tuin ontdekken, of rondgeleid worden door één van onze boeren.

De zelfoogsttuin is deel van Landgoed de Brouwketel en ligt op een prachtige plek in de rust van de uiterwaarden. De tuin is goed bereikbaar vanuit Lingewaard, Arnhem en Nijmegen-Noord. Adres: Brouwketel 1, 6851 XZ Huissen.

Voor vragen kun je mailen of bellen naar vivian@landgoeddebrouwketel.nl of 06-19974905.

Alvast meer weten? Lees hier meer.