Cacaoceremonie met Bas

Een keer per maand geeft Bas van Roon van BasBuitenCoach een cacao-ceremonie in de tipi bij de Brouwketel. Soms doet hij dit alleen, soms met een iemand die voor fijne klanken zorgt. Bijvoorbeeld klankschalen, sjamanistische geluiden of de handpan. Elke maand is er een ander thema dat aangekeken mag worden. Op dit thema bereidt Bas een meditatie voor met diepgang.

Een cacao-ceremonie is een bijeenkomst waar meerdere elementen bijdragen aan een mooie samenkomst. We dragen de cirkel met alle mensen die er zijn. Samen zorgen we voor een veilige bedding waardoor je dichter bij je zelf komt, dieper kan voelen en bewuster kan zijn.

De cacao zorgt ervoor dat je hart zich makkelijker opent voor liefde. De klanken voor het zakken uit je hoofd in je lijf en de geleide meditatie maakt dat je het thema van deze ceremonie kan doorvoelen.

Bij het drinken van cacao raad ik altijd aan om vantevoren niet of weinig te eten. Om jullie niet met een lege maag weer op pad te sturen eten we naderhand verse vegetarische soep met brood en smeersels. Voor meer informatie of opgeven kan je contact opnemen met Bas van Roon van BasBuitenCoach bellen of appen naar 0629047274. En koop je kaartje hier op hipsy.

De komende data:

donderdag 11 mei (Thema: innerlijk kind met Leyla)
vrijdag 2 juni
zondag 18 juni (17:00 – 20:00)
donderdag 28 september (19:00 – 22:00)
donderdag 26 oktober (19:00 – 22:00)
donderdag 23 november (19:00 – 22:00)