Plekken vrij voor nieuwe oogsters in seizoen 2023

Het tuinseizoen begint weer! De eerste plantjes zijn voorgezaaid, de compost ligt op de tuin en de eerste verbrande neus hebben we opgelopen. Hoera! Het lijkt met zo’n kale tuin nog ver weg dat we weer volop kunnen oogsten, maar over 2 maanden staat die tuin echt weer vol met lekkers.

Dit jaar is er plek voor 130 oogsters en er zijn wat plekken vrij. Dus heb je zin om (weer) te komen oogsten, of ken je nog een vriend of buur die graag de vruchten plukt van de lekkerste, super ecologische groenten direct uit de grond: meld je aan of deel dit bericht!

Je kunt je aanmelden door het aanmeldingsformulier in te vullen. Na aanmelding krijg je binnen 5 dagen een bevestigingsmail met betaalverzoek.

Lees verder wat de zelfoogsttuin is en hoe het werkt.