Zo werkt het

In de zelfoogsttuin kunt u zelf het hele seizoen groenten komen oogsten, die wij voor u hebben geteeld. Een prachtig concept: u heeft altijd de meest verse producten, kunt in een goed verzorgde tuin zelf oogsten zonder te hoeven telen, en ziet hoe de groenten dichtbij en op ecologische wijze worden geteeld. En wij weten voor wie we telen, hoeveel we kunnen telen en hoeven juist niet te oogsten.

Oogstgenoot worden

Neemt u een abonnement op de zelfoogsttuin, dan wordt u oogstgenoot. Voor alle oogstgenoten is de tuin het hele seizoen open van zonsopgang tot zonsondergang. Het seizoen loopt minimaal 25 weken, dit jaar van juni tot december. In die tijd komen er meer dan 50 verschillende groenten, bloemen en kruiden uit de tuin. Wij geven aan wanneer u welke groente kunt oogsten, via een wekelijkse mail en in de tuin zelf met bordjes. Wij zorgen dat u elke week keus hebt uit minimaal 5 en gemiddeld 14 verschillende groenten. U kunt, naar redelijkheid, zelf kiezen wat u precies oogst en hoeveel van welk product. Benieuwd wat u zoal kunt oogsten?

Abonnementskosten

Als oogstgenoot betaalt u per gezinslid. Met een abonnement voor het hele gezin zijn alle gezinsleden welkom in de tuin en kunt u zoveel oogsten dat u allemaal het hele seizoen van groenten bent voorzien.

  • Per volwassene betaalt u €190 per seizoen van minimaal 25 weken
  • Per kind van 3-12 jaar betaalt u een half abonnement, €95 per seizoen
  • Per jongere van 12-18 jaar betaalt u 3/4 abonnement, €142 per seizoen

Betaling kan in één keer of in termijnen.

Meedoen?

U kunt zich nu aanmelden als oogstgenoot voor seizoen 2019

Na aanmelding krijgt u een mail met uitnodiging voor een rondleiding op de tuin.

Nog even op een rijtje…

  • Zelf oogsten zonder te hoeven telen,
  • Verse onbespoten groenten minimaal 25 weken
  • Toegang tot de tuin van zonsopgang tot zonsondergang,
  • >50 soorten ecologisch geteelde groenten, kruiden en bloemen,
  • Eigen keus wat en hoeveel u oogst

Vragen? Mail naar tuinster Vivian: tuinderij@landgoeddebrouwketel.nl