24 oktober – Wortels oogsten op de fiets

Fietsen voor m’n etenGroen Arnhem heeft een hele mooie kaart uitgebracht: Een kaart waarop je alle plekken rondom Arnhem kan vinden, waar je op de fiets lokaal, gezond en goed eten kan kopen. En wij vinden het heel leuk dat de Brouwketel daar ook op staat.

Daarom hebben we op zondag 24 oktober, speciaal voor iedereen die de Zelfoogsttuin nog niet kent, een oogstactie. Kom ons helpen met het oogsten van de wortels en knollen die niet zo goed tegen vorst kunnen. Dan kan je ervaren hoe het is om je eigen groente te oogsten, en wij zorgen voor een kopje pompoensoep als we klaar zijn. (Uiteraard zijn de bestaande oogsters ook van harte welkom om te komen helpen!)

Van 2 tot half 4 zijn we aan het oogsten, daarna hebben wij warme soep (en eventueel ook een biertje voor wie nog even wil nakletsen).

Ook hebben we een speciale doorlopende herfsvakantie-actie voor iedereen die onderweg is met de fietskaart:
Schrijf je in op de interesselijst voor het komende oogstseizoen (mei t/m december 2022) en oogst meteen alvast een keer een tweepersoonsmaaltijd voor €5. Bij de tuin ligt de inschrijflijst en een oogstlijst en uitleg. Wij zijn zelf ook regelmatig op de tuin.