De zelfoogsttuin breidt uit

De groenten kun je bijna zien groeien, wij werken hard om alle gewassen in de grond te krijgen, en de start van het nieuwe seizoen komt eraan. Een tijd om van te genieten!
Dit jaar is de tuin twee keer zo groot geworden als voorgaande jaren. Dat betekent dat er ook meer mensen kunnen oogsten, twee keer zo veel! Een deel van de plekken is al opgevuld, maar er is nog ruimte voor nieuwe oogsters. Dus ken je (mogelijk) geïnteresseerden, laat het ze weten!

Ook op een ander vlak breidt de tuin uit. Afgelopen jaren ondernam Vivian de tuin in haar eentje (met veel helpende handen van de woongroep, familie en vrijwilligers), dit jaar zijn we met een team van 3 Brouwketelbewoners! Johannes en Emil werken dit seizoen ook op de tuin, naast Vivian. Dat heeft te maken met de uitbreiding van Vivian haar gezin, er is een tweede kindje in aantocht. Johannes zal het dagelijks reilen en zeilen steeds meer overnemen, terwijl Emil voor de ‘tropische’ gewassen zorgt.

De zelfoogsttuin houdt twee open dagen dit jaar. Op woensdag 5 en zaterdag 15 mei is de tuin open voor iedereen die nieuwsgierig is naar de zelfoogsttuin. Tussen 11.00-16.00 zijn de tuinders aanwezig voor een persoonlijke rondleiding en uitleg. Wil je graag je komst reserveren? Stuur dan een mail met je gewenste dag en tijd naar vivian@landgoeddebrouwketel.nl. Spontaan langskomen kan ook!

Johannes en Emil onderhouden dit jaar de tuin
In onze bijzondere ronde kas is de oogst bijna klaar!