Lancering blog: Rekbaar.nl

“Soms is er storm. En of we nou willen of niet: die storm hoort erbij.”

Ottilia, een van de bewoners van de Brouwketel, leeft met het hypermobiliteitssyndroom en na een hersenschudding is zij gedwongen om het even heel rustig aan te doen. Dat geeft haar de kans om eens goed te kijken naar zichzelf en de wereld om zich heen. Elke week schrijft ze over haar bevindingen in haar blog Rekbaar.nl. 

Ottilia: “Met mijn persoonlijke verhaal hoop ik anderen te inspireren hun eigen weg te gaan en zichzelf te accepteren zoals ze zijn. Ook mét beperkingen kun je een waardevol, vervullend leven leiden. Mijn doel is een brug te slaan tussen mensen met een (chronische) aandoening en mensen zonder. Dat doe ik door middel van reflectievragen aan de lezer: hoewel onze levens er allemaal verschillend uitzien, zijn we vaak bezig met vergelijkbare thema’s.” 

Neem eens een kijkje op de door haarzelf geïllustreerde website: https://rekbaar.nl/. Lees de artikelen, bekijk de tekeningen en uitgelichte citaten, beantwoord de vragen voor jezelf of praat over jouw ervaringen met iemand in je omgeving. Veel plezier!