Film: Biggest Little Farm is samenwerking met zelfoogsttuin de Brouwketel

The Biggest Little Farm toont een eerlijk, hoopvol en bijzonder aandoenlijk beeld van de zoektocht naar harmonie tussen mens en natuur, die adembenemend gefilmd is en bol staat van de kleurige karakters, zij het harig, wollig, kakelend, knorrend, vliegend of kruipend. Een film vol humor waarbij het gezin aanloopt tegen diverse obstakels, natuurlijk en menselijk.

GroenLinks Lingewaard organiseert deze filmvertoning in Huissen, en Vivian van onze Zelfoogsttuin zal daar aanwezig zijn om haar ervaringen te delen. (Dit evenement vindt dus niet plaats op de Brouwketel zelf.)

Op deze avond zijn ook aanwezig:
– Voedselbos De Waalgaard
– Zelfoogsttuin De Brouwketel
– Doornik Natuurakkers
– Boekhandel De Toren van Bemmel
Zij vertellen je graag al hun verhalen onder het genot van een drankje na afloop van de film.

Vrijdag 18 september
Inloop: 19u30, start programma 19u45
Locatie: De Kuul Huissen
Voor meer info:
www.lingewaard.groenlinks.nl
Opgeven via groenlingewaard@gmail.com