Nieuwe tijdelijke huisgenoot gezocht voor de Brouwketel

**Update januari 2022: Wij hebben voor nu een tijdelijke huisgenoot. Als je nog steeds interesse hebt om hier te komen wonen, neem dan vooral contact met ons op. Je weet nooit wanneer er weer een plek vrijkomt. Het liefst kiezen we dan uit mensen die we al eerder ontmoet hebben. Stuur dus een mail naar info@landgoeddebrouwketel.nl en kom een keer meehelpen op een klusweekend.**

Wij wonen we met 8 volwassenen en 4 kinderen (van 0 tot 4 jaar) op Landgoed de Brouwketel in een gedeelde boerderij in de uiterwaarden tussen Arnhem en Nijmegen. Wij zoeken iemand die hier tijdelijk wil komen wonen (jan t/m april, met misschien ook de mogelijkheid voor langer). 

Wie zijn wij, wat vinden we belangrijk?
In verbinding samen leven
Genieten van het buiten zijn en werken
Zelfvoorzienend en duurzaam leven
Projecten uitvoeren die het leven leuker, waardevoller en mooier maken
Samen zorg dragen voor de plek
Leven in verbinding met de natuur
Anderen inspireren met muziek, lekker eten en duurzaamheid
Ons verwonderen en verwilderen
Vegetarisch koken, met heel af en toe met vlees van eigen land.

Wat kan je verwachten?
Verse groente uit de tuin, en modder aan je laarzen. Een gedeelde woonkamer (waar 4 peuters in rondrennen) en keuken, elke avond samen eten. Ook de badkamer is gedeeld.
We verwarmen de woonkamer met een houtkachel, we hakken hout van eigen land. De slaapkamers zijn niet echt goed verwarmd. Maar ter compensatie hebben we een sauna in de tuin. 
Elke maand 2 dagen meewerken tijdens het klusweekend op het landgoed en er is altijd nog veel meer te doen. 
We spelen af en toe samen een spelletje of kijken een film, maar regelmatig gaat iedereen ook wel vroeg naar bed/z’n eigen kamer. 
De Rijn is een kwartiertje wandelen door de uiterwaarden. Het dichtstbijzijnde station is Arnhem (10 km) en wij vinden dat op de (elektrische) fiets goed te doen, we hebben nu met z’n 8en 2 kleine autootjes. 
De kamer is 22 m2, huur is ongeveer 410 euro inclusief GWL, omdat we samen biologische boodschappen doen, komt daar ook nog ongeveer 140 euro aan boodschappen bij per maand.

Hier kan je wat foto’s van ons bekijken.

Wat zoeken we?
We zoeken een sprankelend, creatief, initiatiefrijk persoon die er bewust voor kiest om samen en buiten te wonen. Laat ons weten wat jij denkt toe te voegen aan onze groep/plek. 

“Hospiteren”?
Wij wonen behoorlijk intensief samen, dus we ontmoeten je graag eerst in ongedwongen sfeer. Daarom vragen we je om mee te komen helpen tijdens ons eerstvolgende maandelijkse klusweekend 18 -19 dec, gewoon om onze plek te zien, een beetje mee te helpen en dan is er genoeg ruimte om elkaar een beetje te leren kennen. Als dat klikt kletsen we daarna verder. 

Als je interesse hebt, laat je dan weten dat je mee komt klussen? Stuur even een mailtje met wat info over jezelf en waarom je bij ons zou willen wonen naar info@landgoeddebrouwketel.nl

Emil, Emma, Louise, Piers, Sjors, Vivian
Arend, Isaak, Melde, Wikke

https://marietdingemans.com/portfolio/de-brouwketel-ii/