Neem een proefabonnement op de zelfoogsttuin

De oogst vloeit rijkelijk, bloemen bloeien en menigeen eet zijn/haar buik dagelijks vol met kraakverse, biologische groenten. Ben je nieuwsgierig naar de zelfoogsttuin en wil je het graag eens proberen? In de maanden van overvloed kun je een maand lang komen proeven van het zelf oogsten!

Met een proefabonnement ben je 30 dagen lang welkom op de tuin en mag je oogsten wat er klaar is. Je krijgt wekelijks een email met een overzicht van de oogst. De kosten voor een proefabonnement bedragen €35 per volwassen persoon, en €15 voor kinderen en jongeren (4-18 jaar). Je kiest zelf wanneer je proefmaand ingaat, ergens tussen 1 juli en 2 augustus. Na afloop van de maand kun je het abonnement omzetten in een seizoensabonnement (onder voorbehoud dat er nog plek is).

Wat kun je zoal verwachten in deze maanden? Alle soorten ‘alledaagse’ groenten zoals courgette, broccoli, komkommer, tomaat, bospeen en sperziebonen zijn het hele seizoen oogstbaar. Ook verse aardappels en uien staan op de tuin, en verschillende salade-ingrediënten. Je maakt ook kennis met minder bekende gewassen zoals Nieuw-Zeelandse spinazie, snijbiet en zomerpostelein. Het zijn tijden van overvloed!