Tipiconcert op de Brouwketel op woensdag 9 oktober

Het is weer tijd om onze Brouwketel open te stellen, en muziek en woord en wat er maar wil ontstaan met jullie te delen. In onze knusse tipi, rondom het vuur, bieden wij op woensdag 9 oktober een gevarieerd programma aan. De avond begint met gedichten op muziek door Mark en William, en wordt aangevuld met creatieve uitspattingen van een aantal van onze muzikale huisgenoten. Ieder is welkom om iets toe te voegen aan dit open podium, dat afgesloten wordt met een jamsessie. We zetten een donatiepot neer waar jullie een vrije bijdrage kunnen achterlaten.

Vanaf 19:30 zijn jullie welkom, wij zorgen voor wat te drinken. Om 20:00 begint de voorstelling. Wees welkom om je vrienden mee te brengen, en als je iets (muzikaals) toe wil voegen aan het programma, laat het dan weten. Wil je meedoen in de jamsessie, neem dan een instrument mee.