Huiskamerconcert duo Montanaro-Cavez

Een van de dingen die wij als bewoners van de brouwketel belangrijk vinden is muziek. Zelf maken, muzikanten uitnodigen, instrumenten bouwen, dansen op live muziek. Zo ook op dinsdag 25 juni, dan organiseren we ons eerste huiskamerconcert.

Sophie Cavez (trekharmonica) en Baltazar Montanaro (viool) komen onze huiskamer vullen met hun heerlijke muziek. Moderne wereldmuziek, gebaseerd op Franse en Hongaarse volksmuziek, geinspireerd door muziek uit vele windstreken.

Hier kan je luisteren naar een voorproefje van hun muziek: www.duomontanarocavez.sitew.com/#Videos.E

Un accordéon et un violon…
Un voyage entre des vents du nord et des sons de l’est…
Une émotion, parfois improvisée, parfois libre, douce ou tendue…
Une musique sans frontière, sans nom, libre…

Programma:
19:30 deuren open
20:00 concert duo Montanaro-Cavez
20:45 pauze
21:00 concert/bal duo Montanaro-Cavez
21:45 sessie

Bijdrage:
Vrije bijdrage. Richtlijn hiervoor is 15 euro. Sophie en Baltazar zijn hele fijne, goede, professionele muzikanten, die hun geld verdienen met muziek maken. Daarom willen we graag dat deze avond voor hen een voor voldoende inkomsten zorgt. En tegelijkertijd willen we graag dat muziek voor iedereen toegankelijk is, ongeacht hoeveel geld je te besteden hebt. Dus je mag geven wat je kan missen, we willen niet dat geld de reden is om niet te komen.