21-23 juni Midzomer Feest- & Werkweekend

De langste dag, een mooi moment om samen te komen en te spelen, dansen, zingen, eten en feesten. En de Brouwketel is een mooie plek om dat te doen. Samen te genieten van een biertje aan het kampvuur, muziek te maken en te luisteren, en een beetje mee te werken aan het nog mooier maken van deze plek. De boomgaard vol tentjes, spelende kinderen op de trampoline. Verbinden, met onszelf, elkaar en de natuur.

Oftewel tijd voor ons eerste Brouwketel Midzomer Festival! We hebben een leuk programma voor jullie samengesteld, en uiteraard heb je altijd ook de keus om gewoon lekker ergens in het gras te chillen of een wandelingetje naar de rijn te maken. En als je zelf iets toe wil voegen aan het programma, ga je gang!

Vrijdag 21 juni
Vanaf 15:00 aankomst
16:00 Workshop dans-muziek-natuur door Dorothee (voor kinderen, volwassenen én alles daar tussenin)
18:00 Potluck diner (iedereen brengt wat lekkers mee om te delen)
19:00 vuurspringen
20:00 Vuur en feest en livemuziek van de Green Hill Travellers

Zaterdag 22 juni
7:00 vroege vogel excursie
9:00 ontbijt (wij zorgen voor pap, maar als je andere lekkere dingen wil toevoegen, graag!)
10:00 – 12:30 klussen rond het huis of helpen op de akker
13:00 lunch
14:00 – 16:30 klussen rond het huis of helpen op de akker
18:00 avondeten
20:00 chillen rond het kampvuur

Zondag 23 juni
7:00 Ochtend duik in de Rijn
9:00 ontbijt
10:00 – 12:30 klussen rond het huis of helpen op de akker
13:00 lunch
14:00 – 16:30 klussen rond het huis of helpen op de akker
17:30 avondeten

Bijdrage: Wij als bewoners van de Brouwketel stoppen we graag onze tijd en wat geld in een leuk weekend. We hopen dat jullie heerlijk komen genieten van een weekendje buiten op deze mooie plek. Vervolgens hopen we ook dat jullie een handje willen helpen om het hier nog mooier te maken. We vragen jullie om wat mee te nemen voor het eten. Op vrijdagavond iets voor de potluck, als iedereen iets meer meeneemt dan hij/zij zelf zou eten, is er overvloed. Als je iets extra’s mee wil nemen voor bij het ontbijt of de lunch, ook welkom, wij zorgen voor een basis.

Donatiepot: We zetten ook een donatiepot neer, waar je een vrije bijdrage in kan stoppen, zodat we daar de volgende keer weer zo’n leuk feestje van kunnen geven. We hopen jullie volgende maand hier te ontmoeten!