Ontmoeting rond het vuur van de Winterzonnewende

21-22 december: 24 uur Rust, Ruimte en Onverdeelde Aandacht voor wat jij aan het vuur wilt toevertrouwen, en welke nieuwe ruimte je daarmee maakt.

We (Bruno, Lars en Louise) nodigen je uit om in de 24 uur rondom de winterzonnewende samen een vuur te ontsteken. Aan het vuur delen we in klein gezelschap hoe we de voorbije seizoenen zijn gereisd. Wat wil je aan het vuur toevertrouwen, en daar opgenomen zien worden in de warmte en het licht waaraan we ons warmen?

We beleven de 24 uur vertragend, verstillend en verzachtend – en volgen hierin de energie zoals die wil stromen. Er is gelegenheid tot rusten/slapen, alleen of samen wandelen in omliggende natuur, en dompelingen in nabijgelegen natuurwater.

Je kunt je tot vrijdag 15 december 11 uur inschrijven om deze editie mee te maken. We bieden je de mogelijkheid om als bijdrage het normale tarief van € 144 te betalen, of ervoor te kiezen 1/360 van je jaarsalaris bij te dragen, ongeacht hoeveel dat is.

Als je overweegt je aan te melden, sturen we je graag voordien nog de uitgebreide uitnodiging toe. Daarin kun je meer lezen over wat je te wachten staat, en je een beeld vormen van waar je voor kiest als je ervoor kiest erbij te zijn. Stuur ons graag een mailtje op info@photologix.nl, dan ontvang je de uitgebreide uitnodiging daarna snel per e-mail.

Meer informatie en de mogelijkheid je aan te melden vind je hier.

Door wie

Deze editie van de Winterzonnewende-ontmoeting wordt vormgegeven door Bruno van den ElshoutLars Doyer en Louise Marius. De ontmoeting rond het vuur maakt deel uit van de Jaarreis, die rondom iedere seizoenswisseling voorziet in een 24-uurs ervaring die in het teken staat van rust, ruimte en onverdeelde aandacht op een bijzondere plek in Nederland.

Zo begonnen we 2023 met een Nachtelijke lentewandeling in bronnenrijk gebied, gevolgd door Vieren wat er te vieren is tijdens de zomerzonnewende en de 16e editie van de 24-uurs horizonobservatie rondom de herfstequinox op 22 en 23 september. Met de ontmoeting rond het vuur maken we de eerste jaarcyclus rond.

Als je de jaarreis als geheel wilt meemaken, kijk dan graag op www.jaarreis.nl en stuur ons een berichtje. Je kunt alle indivuele etappes ook apart meemaken.