Concert zaterdagavond 9 september: Melle Berendsen

Op zaterdagavond 9 september wordt de boomgaard van de Brouwketel gevuld met de prachtige klanken van Melle Berendsen, Eline Heesters en Tom Erics.

Melle Berendsen is een pianiste, zangeres en multi-instrumentalist die zowel Nederlands als Engels zingt en door middel het bespelen van synthesizers een pakkende solo performance neerzet. Melle maakt muziek waarbij diepe, poëtische teksten over de dood, psychische problematiek en andere taboedoorbrekende onderwerpen verklankt worden. Daarnaast staat Melle bekend om haar talent als improvisator en live performer door middel van beweging en klank. Op het podium van de Brouwketel maakt Melle haar debuut waarbij ze haar akoestische sound omzet naar een semi-electronische live act. Een extra kwetsbare performance! Eens is de eerste keer en die kun je niet nog eens beleven.

Entree is 15 euro (of voor wie weinig te besteden heeft 10 euro) en omdat er een beperkt aantal plaatsen is, is reserveren noodzakelijk. Dat kan via louise@landgoeddebrouwketel.nl. Het concert vind bij droog weer plaats in de boomgaard, en omdat het in de avonden behoorlijk kan afkoelen, is het aan te raden wat warms aan te trekken. Bij regen verhuizen we naar binnen.

19:30 inloop
19:45 Voorprogramma met Eline Heesters &Tom Erics
20.30 Melle Berendsen
21.15 Kampvuur

Dit concert is onderdeel van het Festival Ode aan de Gelderse Poort. Landgoed de Brouwketel is 9 en 10 september onderdeel van de Kunst-Cultuur-Natuurroute van Kunstcollectief Gelderse Poort. Er zijn verschillende beeldend kunstenaars die exposeren in de boomgaard en overdag zijn er allerlei optredens (muziek en poëzie) en rondleidingen over het landgoed. Meer informatie over dit festival vind je op landgoeddebrouwketel.nl/festival/

Op zaterdag zijn de exposities toegankelijk tot 19:30, daarna begint het concert. Voor wie overdag de kunstroute wil bezoeken en geen zin heeft om tussendoor naar huis te gaan om te eten, je bent van harte welkom om te picknicken in onze boomgaard. Wij zorgen voor een bar met sapjes en biertjes, en er zal ook soep te verkrijgen zijn.