Concert 10 september: Eric Thézé Quartet (Fr)

Op zaterdagavond 10 september speelt het franse Eric Theze Quartet in onze boomgaard. Een mix van franse folk, jazz en bandoneon. Het ene moment is de muziek van Eric Thézé dromerig en haast verstild, en even later is het heel energiek en swingend. Samen met zijn zoon Samuel (klarinetten) en Xavier Margogne (gitaar) en Stéphane Cozic (contrabas) speelt hij deze avond voor ons heerlijke luistermuziek.

Entree is 15 euro, en omdat er een beperkt aantal plaatsen is, is reserveren noodzakelijk, dat kan via louise@landgoeddebrouwketel.nl. Het concert vind bij droog weer plaats in de boomgaard, en omdat het in de avonden behoorlijk kan afkoelen, is het aan te raden wat warms aan te trekken. Bij regen verhuizen we naar binnen.

19:30 inloop
19:45 Piers van der Torren met zijn Striso
20:15 Eric Thézé Quartet
20:45 pauze
21:00 Eric Thézé Quartet

Dit concert is onderdeel van het Festival Ode aan de Gelderse Poort. Landgoed de Brouwketel is 10 en 11 september onderdeel van de Kunst-Cultuur-Natuurroute van Kunstcollectief Gelderse Poort. Er zijn verschillende beeldend kunstenaars die exposeren in de boomgaard en overdag zijn er allerlei optredens (muziek en poëzie) en rondleidingen over het landgoed. Meer informatie over dit (gratis) festival vind je op landgoeddebrouwketel.nl/festival/

Op zaterdag zijn de exposities toegankelijk tot 19:30, daarna begint het concert. Voor wie overdag de kunstroute wil bezoeken en geen zin heeft om tussendoor naar huis te gaan om te eten, je bent van harte welkom om te picknicken in onze boomgaard. Wij zorgen voor een bar met sapjes en biertjes, en er zal ook soep te verkrijgen zijn.