“Het is echt mooi wat ze hier doen”

Open Monumentendag zondag 9 september was een succes! De Historische kring had een prachtige tentoonstelling gemaakt in onze schuur, en die werd met veel interesse bezocht. Ook de pers kwam erop af: Vincent Bos van Lingewaard Actueel interviewde verschillende bezoekers en die waren heel lovend!

Bezoekers bij de expositie over de historie van de Brouwketel

Buiten hadden wij twee kramen, één met versgeperst sap van appels, peren, bietjes, komkommer, wortel en mixjes van dat alles. Jum jum jum! De verse groenten in de andere kraam gingen als warme broodjes over de toonbank en veel mensen hebben interesse getoond om te komen zelfoogsten volgend seizoen. Jeej! Hans de bijenman stond klaar met honing om te proeven en kopen, echte bijen om te laten zien, en veel enthousiasme om alle geïnteresseerden kennis te laten maken met de wereld van de bij.

De drie kraampjes op een rij: sap, groenten en bijen/honing.

Wat een feestdag was het! Hopelijk wordt het net zo leuk tijdens het 3Oeverfestival!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *