Expositie, nieuwe Jutbakken en borrel op 9 september

Gedurende de hele dag zijn er producten van eigen land te koop.

Het is bijna Open Monumentendag en dit jaar staan ook de deuren van De Brouwketel open! Waarom staat dit huis zo midden in de uiterwaarden? En waar komt die aparte naam vandaan? Zó dicht bij Angeren en toch in Huissen gelegen, wat zit daar achter?
Op 9 september tussen 10:00 en 17:00 staan Brouwketelbewoners samen met de leden van de Historische Kring van Angeren voor je klaar om je mee te nemen in de kleurrijke historie van de Brouwketel.

En er is meer! Wij dragen duurzame initieven een warm hart toe en zien graag een schone polder, zonder zwerfvuil. Zo ook de initiatiefneemsters van de Jutbak. De jutbak is een grote afvalbak met lege jutzakjes die je kunt meepakken op je wandeling, om ze aan het eind gevuld in de Jutbak achter te laten. Om 15:30 openen de initiefneemsters van de Jutbak twee nieuwe bakken in de Angerense polder, en wij zijn erbij! Ben jij er ook?

Na afloop van de opening kun je op de Brouwketel gezellig naborrelen tot een uur of 18:00. Proef dan meteen ons appel-perensap uit eigen boomgaard! Kinderen kunnen zich uitleven op het aanwezige springkussen en bij Huissens imker Hans van de Poel kan iedereen bijen aan het werk zien in de bijenvitrine.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *